Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Panik bar sebebiyle ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Her hengâm özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble yahut özge bir güçlük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yöreının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Standart bir evgin çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir Yangın Kapısı Fiyatları fiyata sahip olmaktadır. Ancak, kapının yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve özge özellikleri üzere faktörler fiyatı etkisinde bırakır.

Cümle Odası Yangın Bapları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının semtı saf otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı mümkün.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin tercih edilir.

Farklı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor gereksiz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page